2018-01-14
20:32:14

Varför gillar jag vissa produkter?

Hej idag ska jag skriva om ett intressant ämne för er kanske och det är varför jag gillar vissa produkter mer än andra och vilka krav har jag på produkter. I detta inlägg kommer jag förklara varför K9 serien till hund och häst har fastnat i mitt hjärta. 
(null)

När jag hör mycket gott om produkten av pålitliga människor då blir jag sugen på att prova själv för att se om produkten är så bra som säljarna och människorna påstår. Det har nästan aldrig hänt att när jag provar ett nytt bra märke att det har varit dåligt. 
Jag har använt K9:s pälsglans för häst, hundschampoo, hundbalsam, paw n nose balm, öronrengöring och tovutredande spray. Produkterna har aldrig svikit mig. Coyts svans är superjobbig att borsta ut utan bra pälsglans (det går inte). Det är enorm skillnad att borsta igenom svansen med pälsglans. 
En annan sak jag har reagerat på nu i vinter och det är att Coyt är väldigt blank i sin päls och jag tror att det beror på K9 pälsglans och lite pga fodret.  (null)

Hundprodukterna är lika bra som hästprodukterna. Jag har vardags schampoo och balsam med aloe vera. När hundarna ska vara med på större evenemang så har jag produkter som förstärker deras pälsfärg, ni har ju redan sett skillnad på Lina.  (null)

Balsamet ska göra att det är enklare att borsta bort underullen och det märks tydligt på yago då hela badkaret blir svart och händerna blir också väldigt håriga. Efter badet när Yago borstas då blir det en rejäll hög med underull. 
Tassbalsamet är otroligt bra med mjuka och lena tassar. Tassbård är något som många glömmer bort och det är superviktigt med tassvård för att upptäcka eventuella skador innan det är försent. 
Öronrengöring har kag använt 1 gång på Lina så jag kan inte utvärdera det än. 
(null)

K9:s produkter är inte billigast men inte heller dyrast och de räcker ganska länge tycker jag. 
Jag minns när jag och familjen var på börjes tingsryd i sommras. Där hittade mamma ett superpälsglans som var 100kr billigare och det var värsta fynden enligt mamma. Det tog inte många sprut och borsttag innan mamma återgick till K9:s pälsglans. 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: