2015-06-30
21:51:41

Nytt släp

Vi hyrde det gamla släppet i ungerfär ett halvår så nu har vi hämtat det nya släpet som vi hyr i 2 månader nu vi var inte helt nöjda med det andra släpet. Släpet som vi har hyrt nu är en Cheval Liberté Gold 2 Aluline som verkar vara väldigt bra och smidig. Bilder kommer senare.
2015-06-30
21:43:46

Coyt träning

Hej idag så tränade jag Coyt lite i paddocken lite fart och fläkt blev det jag tränade på att styra Coyt mer med benen än med tyglarna och en liten runda i skogen här hemma. Coyt kändes helt fantastisk och han är i superform och kondis och han har fått en del muskler också och orkar mer och har mer glädje och fart.

2015-06-27
08:19:08

Träningen

hej gästerna kommer idag istället för igår så jag åkte och köpte sommarmöbler med familjen och efter att allt monterades ihop så tog jag och mamma en ridtur och jag kan säga att träningen har gett resultat så det var roligt att känna och Coyt var pigg och nöjd och han har ju bråkat vid ett ställe på rundan men denna gången så gick det jättebra och när jag skulle tränsa så gick det också väldigt bra så att allt som inte har fungerat innan verkar fungera nu. Jag var jättenöjd igår och klockan var så mycket så hann inte blogga igår.

Nu ska hann få vila över helgen sedan så är det hårdträning igen och även för mig. Ni ska få se schemat.