2017-07-31
18:24:00

Möte Bambi

Hej idag har jag kört två övningspass och en teorilektion. Första körpasset gick inte så bra var lite stressad enligt honom. 
Teorilektionen gick jättebra och jag fick höra att jag var påläst, tack för berömet med två veckors ledighet med väldigt lite läsning i teoriboken. Dock så hade jag samma teorilektion för 4 veckors sedan. Kvitto på att man var vaken då iallafall.
Eftermiddagens körpass gick bättre och efter två veckors intensivkurs och 2 veckors ledighet upptäckte jag 90 skyltarna, shit har jag inte sett dom på två veckor sa jag till körläraren har skrattade. Jag har bara sett några 70, 80 och 100 skyltar. Bättre att upptäcka skyltarna nu än aldrig. 
Körningen fortsatte och helt plötsligt ser jag Bambi ute på vägen, den var så gullig. Synd att inte trafikläraren tog kort på den. Det hade jag gjort om jag hade varit passagerare. Jag sa till trafikläraren: Nu får vi träna på lite vilt också, något ska man ju få av lektionen.
Bambi sprang över vägen och vidare in i skogen för att fortsätta sina äventyr.
Om kungen (älgen) hade dykt upp då vet jag inte hur jag hadereagerat, dom är så majestätiska men läskiga på något sett. Man har respekt för dom iallafall.
Körningen gick bättre än i morse och jag var mindre stressad.
 
2017-07-29
09:37:53

Min första parkeringsbot

Hej igår var dagen inne då jag tydligen skulle få min första parkeringsbot. Det var såhär att vi körde till vänga kvarn för att käka lunch men som vanligt så har dom ingen mat där när man kommer så vi bestämde oss för att köra in till Borås där är man alltid garanterad mat. Iallafall så kom vi fram till Borås och in i centrum och jag för göra en U-sväng för att leta efter parkering på andra sidan där det var skugga och vi rullar och plötsligt ser mamma en superbra parkeringsplats och jag fattar ingenting, jag tänkte ska jag backa nu? och det var bilar bakom mig och jag stod vid ett övergångsställe och man får inte köra om vid övergångsställe så man kan säga att jag stoppade upp hela trafiken och några tuttade men till sist hittade jag och mamma ett system som funkade i en sån här situation. Mamma rattade och jag fick växla, gasa och bromsa så blev allt bra igen men det är inte så enkelt att veta vad man ska göra när mamma inte säger så mycket. Hade mamma sagt nu ska du fickparkera då hade jag vetat vad som var målet och kunnat planera. Vi var också väldigt hungriga så när parkeringen var klar så hade vi ett mål och det var att gå och äta mat, inga tankar om att man kanske ska betala parkering.
Gången innan när vi var i Borås så kom jag ihåg att man kanske skulle betala parkering men det behövdes inte då men denna gången kom jag inte undan. Så när vi var mäta och kom ut så såg vi lappen på fönstret så surt men ändå bra att man hade parkerat bra utan att hindra garageuppfarten eller utryckningsfordon.
Här på gården finns det ingen som ger parkeringsböter iallafall.
2017-07-28
10:29:35

Mina ridbyxor

Hej igår motionerades hästarna på en liten runda, det gick bra också fick vi besök av en kille som vi köpte pappas cykel av. Det var väldigt trevligt förutom att Yago skrämde en av hans barn med sin tratt, Yago lyckades även att skräma hästarna första dagen han hade tratt. 
Detta inlägg ska handla om alla mina ridbyxor, jag trodde att jag inte hade så många ridbyxor som jag hade, men jag lyckades leta rätt på alla och dom var fler än vad jag trodde.
Ridbyxor jeans helskodda från Gekås är mina äldsta och en av de skänaste ridbyxorna. Vet inte vad de kostar.
 
Helskodda svart rutiga ridbyxor, märke Copperfield köpta på Gekås minns inte priset.
 
Mountain Horse Jeans ridbyxor med silikon på knä, lår och rumpa, de är billigare om man har storlek 120-170 och vuxenstorlek är dyrare. http://www.myone.se/sv/articles/2.354.19547/mountain-horse-jr-jamie-denim-helskodd-ridbyxa
 
Copperfield ridbyxa som är röda med svart mocka de är helskodda en snygga krona på fickan otroligt sköna, köpta på Gekås.
 
Brun ridbyxa från hööks egna märke CRW köptes 2014 till min och Marwins bruna outfit då. Helskodda jättesköna. Minns inte priset.
 
Nu ska jag iväg och motionera Coyt och mamma följer med på Marwin.