2018-06-29
13:39:58

Träff med vänner och stängsling

Hej i förrgår åkte jag ner till Göteborg för att träffa några gamla klasskompisar och det var underbart att träffa de dock så blev vi väldigt få men vi hade det underbart tillsamans med kite prat, fika, lek också vesökte vi ett fritids.  (null)

Igår och idag har jag varit hemma och stänglat hage till hästarna. Igår blev hagen lite större och hästarna kan gå från sommarstugan runt trädgården till baksidan av huset. Idag stänglade jag om lite med att ta bort stänglet bakom vindskyddet så att det är den gamla storleken på hagen. Ena delen av hagen är sådd med gräs så därför är hagarna mindre och lite annorlunda.  (null)

2018-06-24
20:41:09

Äntligen ledig

Hej idag och ca 3 veckor framåt är jag ledig från att jobba som hästskötare. Det är väldigt roligt att jobba tycker jag men nu har tröttheten kommit och jag behöver verkligen att vila ut och träna Coyt nu innan jag reser till Litauen och Birmingham. I Fredags fick jag rida en häst som heter Browdie, han är efter Baltimore 1178, otroligt härlig häst som är lätt att följa med trots han storlek och han var väldigt lyhörd tyckte jag dock lite stel i vänster sida. 
(null)

Jag red Coyt på eftermiddagen och igår, han känndes riktigt fin. Jag tränade lite agility med Yago igår efter jobbet, det gick bra. Idag har jag inte gjort någonting. Idag vann Karin 150 klass med Holsteins Matina i Tyskland så jag önskar grattis till henne. (null)


2018-06-21
18:02:23

Bildbomb på Coyt

Hej ni som har läst mycket om Coyt kansle tror att han är snäll, söt, snygg och bara är helt underbar men han har fler sidor en så. Han kan vara vild, galen, dryg, sur, glad, allt på en och samma gång ibland. 

(null)
Titta på mig, jag är snyggast av alla här

(null)
Nu vill jag ut. 

(null)
Släpp på tyglarna så att jag får visa min fina trav. 

(null)
Kolla jag kan stå på 3 ben. 

(null)
Tjohoo nu flyger vi, håll i dig. 
(null)

(null)

(null)
Hej hopp i galoppen

(null)
Flytta på dig, du står i vägen 😡

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Här kommer jag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Mer mat