2016-11-30
22:54:17

Julmarknad

Hej idag har jag varit på julmarknad med mamma och mormor, pappa följde inte med för att han är sjuk. Lotta skulle mockat imorgo men hon fick förhinder så det blir jag som får mocka imorgon och hästarna har inte har varit igång på 3 dagar men imorgon får jag ta mig i kragen och longera dom lite eller göra något annat med dom. 
Igår var morsan ganska dålig så jag fick fixa hela stallet och gården. 
Imorgon får jag öppna min trisskalender och chokldkalender, som jag längtar. Hoppas jag vinner någon miljon på trisskalendern och hoppas att choklad kalendern smakar gott den är från Belgien så det är ingen klassisk svensk kalender. Dessutom så är Belgien känd för sin choklad och jag har stora förhoppningar. 
 
2016-11-29
17:39:18

Äntligen en video

Hej äntligen har jag lyckats publicera tömkörningsvideon på youtube. Anledningen till försening är att redigeringen har krånglat lite och som tur är så har jag fått hjälp av pappa, google och apple care. 
Mitt redigeringsprogram är ganska avancerat men väldigt bra och jag måste vara helt ärligt med att jag är mest nöjd med sista delen av filmen. Början är inte så jättebra tyvärr för att det som jag redigerade som jag blev otroligt nöjd med det försvann, pappa hjälpte mig lite och videosarna framöver kommer bli mycket bättre. 
Jag ska göra en longeringsvideo i framtiden har jag tänkt, när det vet jag inte men det kommer ske. 
Sedan så ska jag försöka göra en frihetsdressyr video då tror jag att jag ska sätta GoPro:n på en staketstolpe, vid ingången. 
 
 
Ge gärna tips på andra videos som jag kan göra.
2016-11-27
22:49:08

Tömkörning

Hej idag har jag tömkört Coyt och jag är snart klar med videon som skulle publiceras idag men redigeringsprogramet stängde av sig och videon försvann. Efter någon timmas letade med pappa så fann vi videon och imorgon ska jag fortsätta redigera slutet också lägger jag upp videon här på bloggen imorgon.