sjuk :(

hej idag har hovslagaren varit här och slått på en tappsko eftersom att coyt blev av med sin sko i hagen genom sin lycka men ag är sjuk nu och om jag är bättre imorn så ska jag rida en liten sväng på coyt

äntligen

hej nu har jag lite tid att blogga vi har haft pjäs hela veckan och jag har inte kunnat vara i stallet då men nu har vi äntligen flyttat och stallet blev klart igår det är så snyggt ni kommer få se bilder på det senare och hästarna hämtas imorn ska bli kul att få hit hästarna.

stalltips

hej idag har jag varit i stallet och hörde att Coyt hade rullat sig fast idag med och det är för att han provar sig fram hur man reser sig upp enklast "varför ska man göra allt enkelt när man kan krångla till det" enligt Coyt.
Ett tips som är super i stallet är att köpa en ikea verktygslåda som är bra att ha när man ska laga något jag har satt fast min kindkedja själv med hjälp av tången och skruvat fast krubban med hjälp av skruvmejseln när skruvarna har varit lite lösa så jag har bra nytta av den.

Ny transport

hej vi köpte en trasport av värmlandsvagnen av märket Christ Coral som är stort och rymligt 240 cm i höjd och 170 bredd och även en rymlig sadelkammare och skillnade är att den ser tung ut och hantera men allt är väldigt enkelt att hantera. Fler bilder kommer senare.
 

Stallet

hej idag har jag varit i stallet och mötes av Coyt som låg ner så jag hjälpte mamma sköta Marwin medans Coyt vilar och jag kände igenom Marwin och han hade en liten svullnad på bogen ingen stor alls och medans vi håller med Marwin så skulle Coyt resa sig upp och han fasnar för att hans plan var att ta hjälp av vägen och han låg så nära så att han fastnade och kom inte upp men vi väntde någon minut och har reste sig upp sedan så var allt frid och fröjd.