2016-09-26
16:40:32

Då var helgen över.

Hej i fredags longerade jag båda hästarna för att jag inte skulle hinna motionera resten av helgen. Dom skötte sig bra, jag provade att använda en halsförlängare när jag longerade Coyt och vad bra han gick med halsförlängare. Han frustade och var så nöjd han känndes även mindre stressig. 
Marwin blev longerad utan halsförlängare för att han är lite äldre och mer balanserad. Det gick bra att longera Marwin, han var pigg och glad han bockade ett eller två språng av glädje. 
Jag är supernöjd med båda hästarna men blev besviken på mig själv för att jag glömde gopron i Torslanda och kunde därför inte filma longeringen. Jag ska filma nästa helg så ni får se när coyt springer fint och avslappnat.
I Lördags åkte jag till konfirmationen som jag sov över med och vi gick på gudstjänst tillsammans och fick våra biblar på söndagen.
Efter gudstjänsten åkte jag hem med familjen och vi bestämde oss för att rensa ut stallet och ta ner alla hästgrejer till sadelkammaren i huset. Coyts coller är inlämnad till skomakarn för att han ska sy fast en ren som håller på att lossna.
Mer har jag inte gjort i helgen. 
Idag har jag varit på läkarundersökning för mitt däcksintyg, jag var frisk och hel från topp till tå, mitt blodtryck låg på 110/69 vilket var bra. 
Efter läkarundersökningen var jag på utveckligssamtal det gick både bra och dåligt, efter mellanstadiet har jag egentligen alltid hatat utvecklingssamtal. 
På skolan var en tema dag idag, temat var språk så man fick gå runt och samla lite poäng, i och med att jag går sjöfart och inte läser något språk så fick jag gå hem tidigare vilket var skönt. Jag var i skolan i ca 2 timmar.
Bilden  är inte bra men det är inte så lätt att hålla igång hästen i trav samtidigt som man tar kort och i händerna håller du en lång longeringslina och en longerings pisk och en mobil.
 
2016-09-22
21:23:38

Var miljövänlig

 
Hej idag har det varit en seg dag, jag har haft samhäll, matte, lunch dagens lunch blev cowboysoppa med pannkakor jättegott, efter lunch hade jag ingen svenska för att jag höll mitt föredrag i måndags, sedan var det engelska och sist men viktigast klassråd där vi pratade lite om sjöfartsböckerna dom kommer se ut som hästpass skitkul, bara man inte tar fel när man ska ut och resa. 
Jag kan se det framför mig, när jag står där med Marwins pass. Haha det hade sett roligt ut.
 
Inte helt olikt.
 
 
 
 
2016-09-22
07:40:03

Sketsch

Hej jag håller på att redogera ihop en sketch om marwin och coyt. Ja vet inte när den blir klar men jag tror att den kommer bli riktigt bra.
Igår hängde jag lite med felicia. Nästa vecka ska jag klippa mig i mölnlycke. Vi åt på gourmets korvkiosk där felicias släkting jobbar. Dom hade jättegod korv sedan hängde felicia med och handlade det blev ett par jeans och blåbärsproviva. Sedan drog vi hem till mig och tanken var att plugga matte men vi snapade istället och träna språk. Ja juste jag i skolan igår också. Klassen håller på att utforska alla lokaler vi har hittils utforskat två lokaler. ÖMC:s syd lokal det fanns i te så mycket grejer men databordet var rolig och radion. Igår utforskade vi gradängsalen databordet var häftigt allt var verkligen hightek och vi hittade ett headset som var rolig att använda.
Jag och min klass tycker att det är viktigt med glädje.