Klasskompisarnas personligheter

Hej jag tänkte presentera mina klasskompisar men i och med att fler och fler börjar läsa min blogg vilket är sjukt roligt så har jag pratat med mina klasskompisar och dom var possitiva till detta inlägget men dom vill inte ha sina namn utgivna och jag tycker att det är taskigt att skriva ut deras namn när dom inte vill det, då tänkte jag köra med påhittade namn så får vi se om de lyckas luska ut vem som är vem i beskrivningen.
 
Lihkku är klassens Glada
 
Aemulus är klassens När får vi rast?
 
Gieries är klassens Glidare
 
Lea är klassens Coola kompis
 
Sol-Britt är klassens Djurvän
 
David är klassens Geni
 
Stig är klassens Gamer
 
Bob är klassens Festfixare
 
Eje är klassens Sångfågel
 
Mats-Olof är klassens Chef
 
Melina är klassens OMG
 
Dröhnege är klassens Plektrum
 
Katja är klassens Perfektionist
 
Olivia är klassens Dress code
 
Lisbeth är klassens Gymnast
 
Johanna är klassens Veteran
 
Conny är klassens Komiker

Emilia är klassens virvelvind
 
Jag själv är en liten blandning av allt tror jag.
 
 
 

Hästens påverkan på människor

Hej jag tänkte skriva om ett väldigt kärlekfullt ämne om varför jag har häst och hur jag påverkas och hur jag tror att andra kan påverkas om man åker till ett stall och hälsar på dessa underbara varelser. 

Jagblr adopterad från Litauen 2008. En gång åkte jag och mina föräldrar hem till Charlies föredetta gård där mina föräldrars häst Sally stod. Jag kan säga rakt ut att det var kärlek vid första ögonkastet och jag det var på Sallys rygg som jag kände mig hemma det känndes som att vi förstod varandraoch hade något gemensamt vi höll ihop ända tills hon tog sitt sista andetag och hon lärde mig allt om hästar och allt jag kan idag det har Sally lärt mig t.ex när jag fick en jättegin hästbok av mammas massagelärare där stod det allt om hästskötsel och ridning. Jag läste på hur man sätter på grimman och hur man leder en häst sedan en dag ville jag prova sätta på grimman på Sally och leda henne själv och det gick jättebra, hon visste att jag inte kunde och hon hjälpte mig så mycket som hon kunde med att sänka huvudet till min höjd och gå så försiktigt som kunde gå med mig hon var så rädd för att göra mig illa eftersom att jag var ganska liten då. 

Jag tror inte att jag hade varit samma person som jag är idag utan hästarna, jag tror att jag hade varit en helt annorlunda person jag vet inte riktigt på vilket sätt jag hade varit annorlunda. 
Hästarna har haft en stor betydelse i mitt liv. 

Jag tror att alla människor skulle må mycket bättre av att umgås med hästar eller andra djur, men det är något som gör att man blir så lugn av djur och man lär sig så mycket av djur. 

Det jag lär Coyt är det som jag har lärt mig av alla hästar som jag har ridit på ridskolor men mestadels kommer från Sally. 

Det är häftigt att ett djur kan betyda så mycket för en. 

I nästa inlägg ska ni få reda på min hästresa lite bättre från att jag fick se en häst första gången tills nu idag. 

Ta vara all eran kunskap för att det kommer man få nytta av förr eller senare.