2018-01-14
19:05:26

Mycket gjort idag

Hej idag vaknade jag väldigt sent klockan 11. Jag fick bråtom upp ur sängen då jag vaknade alldeles för sent enligt mig men alla djuren var redan ute och jag fixade frukosten till mig och åt frukost sedan tog jag på mig kläder gick ut en sväng med hundarna och när jag kom tillbaka fortsatte jag med att byta om till ridkläder och sadla och tränsa Coyt och bege mig ut för en härlig ridtur. Jag red hönsarundan och det gick jättebra vi höll ett hyfsat bra och jämnt tempo runt hela rundan och Coyt var ganska glad. 
(null)
När jag kom tillbaka fick jag sadla av och pyssla om Coyt lite extra en den härliga ridturen, han fick på sig back on track täcke och Bucas täcke över sedan släpptes han ut i hagen där Marwin stod och väntade. Jag gav dom kl 15:00 höet. Sedan gick jag gick och bytte om till lite mer vardagskläder för att åka iväg och äta med pappa samt handla. In med alla 3 hundar i bilen och iväg till restaurangen renessansen, det var väldigt god mat men väldigt lång väntan. 

(null)
Sedan åkte vi till ICA och storhandlade även lite till mormor, innan vi åkte hem tog jag och pappa med Lina för att hälsa på mormor och ge henne de som vi hade köpt till henne. Lina blev otroligt glad över att få gå in på kullinghemmet (vem vet hon kanske ändå blir utbildad besökshund). 
När vi kom hem tog jag in maten och byte om för att ta in hästarna i stallet. Nu har jag gjort egen apelsinjuice och nu är det dags för hundvård för hundarna, hundvård är borsta päls, klippa klor och borsta tänder. 
Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag.

Kommentarer:
2018-01-15 @ 09:26:18
#1: Evelina

Låter som en bra dag:)

Svar: Ja det var det.
Gintare Mullback

2018-01-15 @ 13:17:57
#2: Charlotte

GUD vad mysigt att rida!

Svar: Riktigt mysigt
Gintare Mullback

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: