2018-01-12
19:13:25

Innebandy

Hej idag hade vi öm tid på morgonen och jag hann göra klart powerpointen som ändå inte är riktigt klar för att jag måste skriva mer på naturbruks läxan som ska handla om jordbruk med häst det ska vara 4 A4 sidor och ett 10 minuters redovisning. 
På idrotten fick vi spela innebandy och det var riktigt roligt särskilt roligt är det när man får lära sig lite teknik och vad man ska tänka på för att lyckas och det var roliga övningar. Hela klassen hade roligt och det är nog första gången alla spela med alla, det var inte bara en som hade bollen hela tiden. 
Efter lunch var det dags för svenska och det gick bra, jag fick med mig en bok som heter "en komikers uppväxt" skriven av Jonas Gardell. Jag har höga förväntningar på boken då jag tycker att jag har mycket och bra humor själv. Har ni läst boken? Vad tycker ni? Läsläxan pågår i 10 veckor och samtidigt ska jag göra en bokanalys. 
Mentorstiden fick vi mer info om friluftsdagen vecka 10. Mentorn kom senare och gav mer info om utvecklingssamtal. 
Innan jag gick ut kollade jag snabbt på anslagstavlan som står i entrén där står viktig info, det stod en ganska komisk grej på tavlan Tisdag: "oförbrett svenska prov för NB17A+B". Supersmart att skriva det på tavlan, om det står på tavlan då är det ju inget oförbrett prov om alla elever läser det, dock vet man inte vad det är för prov men alla har samma möjligheter att plugga på det som man är sämre på, detta var första problemet och andra problemet är att ingen av klasserna är i skolan på tisdagar då alla har profil dag tex jag ska vara på djurparken då. Men tiden kommer nog säkert att ändras till torsdag tror jag. 
 
När jag kom hem fortsatte jag träna Yago på lite allé slalom och jag fick till en liten filmsnutt som finns på min youtube kanal. 
 
Jag ska försöka få till en bättre version av filmen, imorgon är det ljust så då kanske jag får till bättre ljus och kvalité.
 
Yago var ganska duktig idag, inte superduktig men jag fick reda på senare att mamma inte hade gått ut med honom så då är han alltid nosig när han är kissnödigt, Yago körde några gånger på gungan som han älskar och vi slutade på topp. 
 
Lina fick gå med mig genom slalomet och hon fick prova att gå på gungan, det är tur att gungan är ganska kort då jag måste locka med godis framför nosen på henne samtidigt som jag måste hålla i gungan så att den inte slår ner för hårt så att hon blir rädd och hoppar av för att det kan sluta illa. 
 
Kommentarer:
2018-01-13 @ 18:48:10
#1: Charlotte

Vad underbart att spendera tisdagarna i en djurpark!!

Svar: Ja det är en fantastisk möjlighet att på se och lära sig på riktigt om olika djurarter, beteenden m.m.
Gintare Mullback

2018-01-14 @ 03:26:53
#2: Eve

Låter som en bra dag :)

Svar: Ja det var det
Gintare Mullback

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: