2018-01-11
16:48:42

Fira mamma

Hej idag firades mamma som fyller 58 år och alla hennes vänner kom på besök, de var väldigt roligt. Vi fikade på chokladcroissanter, weinerbröd och kardemumma bullar men det är fortfarande farmor som gjorde de bästa bullarna, åh vad jag saknar att åka hem till henne och fika. 
Efter fikat blev det dags för lunch som bestod av fisksoppa väldigt god måste jag säga men det blev lite rörig när jag skulle hela i fiskbitarna och de satt fast i asken och plötsligt så ramlade alla i och de skvätte överallt så mamma fick rycka in. Lunchen blev ändå god. 
Efter lunchen var det lite snack mellan himmel och jord. Efter att maten hade fått smälta lite var det dags för lite tårta som var jättegod. 
När alla hade gått hem gick jag ut en lång runda med Lina och Yago, Yago fick vara lös för andra gången med mig och inkallningarna funkade riktigt bra tycker jag. 

(null)
(null)

Jag kan också avslöja att jag har mailat till skolverket om en händelse mellan mig och en lärare igår. Det ska bli otroligt spännande att få svar. 

Yago har fortsatt tränats på alle slalom det gick jättebra och med en duktig matte som hade stenkoll på godiset som hönsen ville ha. Yago körde med samma självsäkerhet som igår. Jag bestämde mig för att placera pinnarna lite lite tättare ochvdet gick också väldigt bra. Jag får se hur det går imorgon. 
 

Kommentar:
2018-01-12 @ 11:32:36
#1: Anonym

Vilka fina hundar 😍

Svar: Tack ❤️
Gintare Mullback

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: