2018-03-28
16:01:33

Duktiga Yago

Hej igår var det nosework i skolan och det var inte helt lätt för Yago. Yago var superduktig på godissök men att lukta på eukalyptus burken förstod han inte riktigt. Den nya hundläraren tog över och provade att få honom till att förstå att han skulle lukta på burke och det gick segt men lite bättre. Yago har så mycket energi så han hade lite svårt att fokusera. Rumssöket i klassrummet gick mycket bättre för att det blev mer action och roligare men han förstod ändå inte riktigt vad han  höll på med. 
Sedan hände det inte så mycket mer i skolan förrutom att vi körde lite Kahoot om första hjälpen som jag fick göra åt klassen, klassen var väldigt duktiga och jag fick vara med på agilityquizet. 
På kvällen var det agilitykurs och det gick superbra måste jag ändå säga. Yago hade världens fart och var duktig på kontaktfälten, banans sista hinder var gungan och när han gjorde den första gången fick jag lite hjärtklappning för att han kom i världens fart och jag trodde nästan han skulle hoppa rätt ut. Som tur var så var agilityträaren där och bromsade upp honom. Yago fart på gungan var helt perfekt men han ska stanna längst ut på gungan och vänta tills den åker ner i golvet. 
Slalom gick bra men behöver finslippas mer och det är bara till att traggla och traggla. 
Sista passet på agilitybanan var han väldigt trött och hastigheten var riktigt långsam men det förstår jag när han hade varit i skolan och agilityträning då är det tufft. Jag själv orkar knappt göra mina läxor efter skolan. 
 
Idag vaknade jag och gick upp, jag hackade tänder och mådde inte riktigt bra, tog tempen och jag hade ingen feber. Yago skällde på nnågot rådjur så mamma vaknade och hon tyckte att jag skulle stanna hemma. Det var bara till att traska tillbaka till sängen och gå och vila sig. Vid 10 tiden mådde jag lite bättre och tog mig ut på en promenad med Yago. 
Agilitybanan dyker upp på bloggen senare.