2018-01-19
20:52:24

Dagens lärdom

Hej idag har det inte varit den bästa dagen i skolan, men det mesta har varit bra ändå och jag har lärt mig en sak idag som jag kommer bära med mig livet ut, det är "man behöver inte älska varandra, men man måste våga stå bakom varandra", det betyder att om man ser att någon gör fel mot någon som man inte är bästis med så måste man våga stå upp och säga ifrån till den som gör fel att de där är inte okej. Om en vågar säga ifrån så kommer fler våga säga ifrån i framtiden och man blir starkare tillsammans, i vissa lägen måste man strunta i relationen mellan varandra och hjälpas åt när någon beter sig dumt.
Dagens lärdom. #lärdom
Idrott är helt fantastiskt hur man bara kan slappna av och glömma problemen för en stund och bara ha roligt. Idag spelade vi badminton det var riktigt kul, sedan åt jag och mina kompisar en god skollunch och sedan hade jag svenska och jag avslutade novellanalysen som jag började med igår riktigt bra novell var det. På mentorstiden som blev till ÖM tid fyllde jag i en enkätt om psykisk hälsa.
Jag åkte buss hem och jag hann prata lite med Felicia i telefon det var roligt, hemma åt jag middag och tog in hästarna och har kollat lite på postkodlotteriet och lite på talang.
 
Kommentarer:
2018-01-19 @ 21:35:30
#1: linda

bra citat!

2018-01-21 @ 09:45:30
#2: Angelina

Det var ett bra citat :)

Svar: Tack
Gintare Mullback

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: