2018-01-17
16:38:00

Öppet hus på REAL

Hej nu är jag hemma för en liten stund innan jag ska åka till skolan och förbredda för öppet hus som börjar kl 18:30. Det ska bli riktigt spännande att få prata med kanske blivande elever. Gymnasievalet är nog de valet som var mitt livs svåraste och jag valde fel från början men man ska komma ihåg att man alltid kan byta och till slut kommer man hitta linjen som passar än helt perfekt. Mitt råd är att gå efter hjärta och inte efter hjärna.
Yago älskar att följa med mig till skolan, han har aldrig tyckt att det har varit tråkigt eller jobbigt i skolan när han är med, det är min uppgift att se till att han behåller samma glädje när han ska med till skolan.
För att Yago ska älska att följa med till skolan krävs det att skolan blir rolig för honom med varierad träning som är både basic som aktiveringspromenad och lite mer utmannande träning som rallylydnad när man försöker få till allt perfekt tex när han ska sätta sig intill mig det är lite utmannande för att det blir svårare med ögonkontakten för Yago och därför vill han sätta sig lite ifrån mig så att han får ögonkontakt med mig. 
För att matte ska trivas i skolan krävs bra rutin, lärare och snälla kompisar. 
 
Vad har ni för krav på skolor som ni går i?
Kommentarer:
2018-01-17 @ 16:56:23
#1: Charlotte

Så mysigt :)

2018-01-17 @ 17:38:36

så fin bild :D

Svar: Tack
Gintare Mullback

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: