2017-12-19
19:24:59

Världens bästa Yago

Hej idag fick Yago hänga med till skolan, pigg och glad som vanligt. Jag la märke till en rolig grej hos Yago imorse och det är att han har exakt samma morgonrutiner som Felicia hade när jag sov över d.v.s Vakna, borsta tänder, äta frukost, sova och följa med matte till skolan.  (null)

Imorse var Yago inte jätteduktig på aktiveringspromenaden det var svårt med uppmärksamheten för Yago. 
Träningen gick bättre efter lunch då vi provade på lite rallylydnad startklass och en blåbärsklass på agility. Jag har en plan på att starta blåbärsklass 28 December med Yago på hundspektra så det ska bli spännande. 
Rallylydnaden gick bra vi genomförde alla momenten någorlunda godkännt men inte helt perfekt så vi har lite att träna på under jullovet och agilityn gick superbra med en något virrig handler och en superduktig Yago. Jag provade att köra banan utan godis och jag trodde att det skulle gå likadant som det har gått på tävlingar att Yago skulle ta första hindrerna och sedan strunta i mig men nej då idag chockade han matte och visade vem som är bäst av oss. 
Jag ska fixa banskisser på dagens rallybana och agilitybana så snart jag kan och förklara lite bättre om svårigheterna för mig och Yago. 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: