2017-08-15
15:16:00

Nu börjar förbredelserna för billingeritten

Hej igår paddlade jag och mamma lite kanot när vi väl kom iväg så paddlade vi emot vågorna och helt plötslig gungade det till och mamma skrek för att hon trodde att vi skulle välta och jag blev också lite nervös sedan vände vi och paddlade tillbaka och försökte klura ut hur man svänger. också han vi med att ösa ur vatten från roddbåten.
 
 
Senare på kvällen red jag och mamma en runda på 5 km och Coyt känns bättre och bättre dag för dag. Vi hoppade över ett träd som hade trillat och låg över stigen. Mamma och marwin höll på att inte ta sig över med dom kom över ändå. Hästarna fick springa lite i vattnet på stranden ett tips är att låta hästarna skritta eller trav på en volt i långgrunt vatten det stärker dom väldigt mycket. Förra året skrittade jag och Coyt mycket i vatten och iår har han varit så stark så han har lyckats med att trav lite i vatten. Sedan gick vi hem och både högt och lågt tempo. Soleksemen har försvunnit nästan helt. Noslappen har inte kommit. Men den kommer förr eller senare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag såg några bebistomater på tomatplantorna igår.
 
Idag har jag lagat lunchen som var god men lite stark eftersmak. Jag och mamma ska rida en runda runt malsjön på 8 km nu i kväll. Imorgon får hästarna gå ett sista pass innan ritten som är på Lördag. 
Torsdag och Fredag får hästarna sova inne och Coyt ska flätas om och tvättas förhoppningsvis. 
Igår fyllde jag och mamma i alla blanketerna som behövs till ritten som ICE blankett där man skriver nummer till sig själv och  till närmsta anhöriga o.s.v och en sekretariat blanket med info om mig själv, min häst och om jag har ridit distans förrut ite nog med det som skulle jag beskriva Coyt med 3 ord vilket inte riktigt går eftersom att han är lite obeskrivlig egentligen, man måste uppleva Coyt för att förstå honom, Coyt är enormt speciell men jag beskrev honom som modig, humoristisk, retsam och nyfiken. Farsan som är hinknisse beskrevs som min och Coyt:s privata chaufför. Vilket han faktiskt är jag tror inte ens att han själv vet riktigt hur många mil han har skjutsat mig och Coyt och även marwin till veterinär, tävlingar, träningar. Farsan är den enda i denna familj som har BE körkort än sålänge så är det bara han som kan köra hästarna, jag har som mål att ta BE kort förr eller senare då man måste ha det om man är ryttare. Min egna bil får inte dra vårat släpp varken på B eller B96 kort för att släppet är typat som tungt och på BE får bilen dra 780 kg. BE kort är ett måste om man ska ha möjlighet att åka själv med sin häst på träningar, tävlingar m.m.
 
Kommentar:
2017-08-18 @ 14:46:18
#1: Natalie

Vilken härlig dag du verkar ha haft med paddling och hästar! :)Kram

Svar: Åh tack
Gintare Mullback

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: