2017-08-10
15:49:15

Nästan felfri körning+antidoping tips

Hej dagens körpass gick väldigt bra, vi åkte och tankade bilen och det gick bra jag hade lärt mig från förra gången vi tankade att jag skulle stå närmare tankhållaren och det gjorde jag idag, lagom med motorolja var det och AC slangen var kall för att vi hade använt AC:n kylvätskan låg lite över min och det är bra och spolarvätskan går inte riktigt att kolla då får man lita på att spolarvätskesymbolen lyser när det behövs fyllas på. Bilbatteriet var där det skulle vara och säkringar är i mitten till höger typ. 
Parkering vid varuhuset Coop gick jättebra både backparkering och nosparkering, lite svårt kan det vara på varuhusparkering då det kan vara mycket som händer med folk som går där dom går och bilar som ska parkera och bilar som ska köra ut och en massa annat. 
Färden mot Karlstad gick bra förrutom att jag blev så fokuserad på att inte missa avfarten till Avelsäter så att jag missade 70 skylten. Vänstersvängen till Avelsäter gick väldigt bra. 
Tillbakavägen gick också bra.
 
Jag har ringt och kollat av läget hemma och mamma berättade att Coytans pussmule är helt solbränd med skorpor och allt trots att hon har smörjt honom med Solosan 2 gånger om dagen förhoppningsvis så är det p.g.a dålig solskyddsfaktor så jag har beställt en noslapp/mulskydd som kommer redan imorgon om man har riktig tur men jag tror att den kommer på måndag. 
Under dessa dagar som vi är utan noslapp/mulskydd så får jag kriga mot solen med Aloe Vera kräm och zinkpasta.
 
Aloe Vera krämen har tyvärr 96 timmars karenstid vilket innebär att om jag ska starta på Billingeritten Lördag 19 Augusti som får jag inte använda Aloe Vera krämen efter denna Tisdag därför har jag köpt zinkpasta som jag kan ersätta Aloe Vera krämen med. 
https://www.travsport.se/artikel/karenstidslistor Dopinglista för häst, kolla noga om ni är osäkra. 
Jag har skriv ut dopiglistan så att om någon påstår att något är dopingklassat och jag inte hittar det på listan då kan jag bevissa att det inte står med eller dubbelkolla själv om jag är osäker på någon produkt. 
 
http://www.antidoping.se/rodgronalistan/index.asp Dopinglista för ryttare, väldigt enkel, man skriver bara in produkten ex "Alvedon" då står det så här "Detta preparat är INTE förbjudet enligt dopingreglerna." Då vet jag att om jag har ont någonstans så kan jag ta Alvedon utan problem för att det är inte dopingklassat.
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: